17/7/10

Οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας

Οι εξωγήινοι υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας, μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει το 20% του πληθυσμού, σύμφωνα με παγκόσμια δημοσκόπηση.

Οι 10 πιο επικίνδυνες πόλεις στον κόσμο

Μια ενδιαφέρουσα έκθεση της Mercer είδε το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τα ποσοστά εγκληματικότητας σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο. Σύμφωνα με την έρευνα οι 10 πιο επικίνδυνες πόλεις στον κόσμο είναι:

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Τρεις σκύλοι σκότωσαν τον ιδιοκτήτη τους

Τρεις σκύλοι ράτσας μπουλμάστιφ επιτέθηκαν και σκότωσαν τον ιδιοκτήτη τους, το βράδυ της Τρίτης, σε κεντρική οδό της Λιουμπλιάνας. Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση της Λιουμπλιάνας, αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν τον ένα σκύλο, ενώ οι άλλοι δύο σκύλοι είναι υπό έλεγχο.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Άνεργος έγινε σε μία μέρα εκατομμυριούχος

Ενα πλατύ χαμόγελο της Θεάς Τύχης έφερε χαρά σε έναν άνεργο στην Αυστραλία, ο οποίος την Πέμπτη κέρδισε 17 εκατομμύρια δολάρια στο λόττο. Ο υπερτυχερός, πριν από λίγο καιρό και κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης είχε αναγκαστεί να πουλήσει το σπίτι του.

ΗΠΑ: Παιδιά έδιναν οδηγίες στους πιλότους για την απογείωση!

Πρόσβαση στη διαδικασία ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας, προφανώς υπό την επίβλεψη ενηλίκων, στο Διεθνές Αεροδρόμιο J.F.K. απέκτησαν τον Φεβρουάριο δύο παιδιά, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Αρχή Αεροπορίας.

ΗΠΑ: Πέταξε 1 εκ. δολλάρια

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι παρευρισκόμενοι όταν άκουσαν τον "πιο έξυπνο άνθρωπο του κόσμου" να μην θέλει να βάλει στην τσέπη του 1.000.000 δολάρια απο το Σώμα Αμερικανών Μαθηματικών.

Αγελάδα 5 μηνών πουλήθηκε 110.000 λίρες!

Στην αστρονομική τιμή των 110.000 λιρών πουλήθηκε μία αγελάδα σε δημοπρασία στην Μεγάλη Βρετανία! Αν δεν σας λέει και πολλά το νούμερο, αρκεί να σας πούμε ότι με τα χρήματα αυτά αγοράζει κάποιος ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο μάρκας Porsche.

Σκύλος έφαγε διαμάντι αξίας $20,000!

Ο George Kaufmann απο το Maryland έχει ένα δικό του κοσμηματοπωλείο. Κάθε μέρα παίρνει μαζί του το σκυλί. Ήταν όμως εκείνο το απόγευμα που ο George μαζί με τον συνεργάτη του περίμεναν έναν πωλητή διαμαντιών στο το μαγαζί.

Η γιορτή των κόμικς στην Αθήνα


Γιορτάζοντας φέτος την 5η επετειακή εκδήλωση της μοναδικής εγχώριας γιορτής αποκλειστικά αφιερωμένης στα κόμικς, το COMICDOM CON ATHENS προσθέτει μία ακόμη ημέρα στο ήδη πλούσιο πρόγραμμα του, προσκαλώντας τους φίλους της 9ης Τέχνης, αλλά και όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά το μαγικό κόσμο της έντυπης ποπ κουλτούρας, στις 16, 17 και 18 Απριλίου.

DustCart: O σκουπιδοτενεκές με τεχνιτή νοημοσύνη!

"Μπορεί να μοιάζει σαν να έχει βγει από τα κινούμενα σχέδια των Jetsons, αλλά αυτό το μικρό ρομπότ θα μπορούσε να δώσει ένα τέλος για τουλάχιστον δύο εβδομάδες στη συλλογή των σκουπιδιών.

Κατασκεύασαν μπαταρία για Laptop που θα κρατάει για 30 χρόνια χωρίς να χρειάζεται φόρτιση!

Στα εργαστήρια της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ κατασκεύασαν μία μπαταρία για laptop που κρατάει για 30 χρόνια χωρίς να χρειάζεται φόρτιση! Σας φαίνεται περίεργο; Αν ναι τότε…

River party στο Νεστόριο

Το μεγαλύτερο, ιστορικότερο και μακροβιότερο φεστιβάλ της Ελλάδας εκτός Αθήνας, έρχεται για μία ακόμα χρονιά να παρασύρει το κοινό στον πιο ανέμελο και αυθεντικό τρόπο διασκέδασης!

Βρετανία, Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία από τις καλύτερες χώρες για να... πεθάνεις!

Σύμφωνα με τη μελέτη, την καλύτερη ποιότητα θανάτου- ανάμεσα σε 40 χώρες- φαίνεται να προσφέρουν η Βρετανία, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Ιρλανδία, η Αυστρία, η Ολλανδία, η Γερμανία, ο Καναδάς και οι ΗΠΑ.

Σκύλος πυροβόλησε άνθρωπο!

Ένας σκύλος... πυροβόλησε στα οπίσθια ένα 40χρονο άνδρα όταν πάτησε κατά λάθος τη σκανδάλη μιας οπλισμένης καραμπίνας.

Το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο είναι πραγματικότητα!

"Βρίσκεστε κολλημένοι στην κίνηση, έχετε καθυστερήσει στη δουλειά σας και η υπομονή σας έχει εξαντληθεί. Πόσες φορές έχετε ευχηθεί το αυτοκίνητο να γινόταν ξαφνικά αεροπλάνο και ως διά μαγείας να φθάνατε στον προορισμό σας; Ε, λοιπόν, οι προσευχές σας εισακούσθηκαν και το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο είναι πραγματικότητα.

Τραγούδι για τον Πάουλ το χταπόδι


Το διάσημο πλέον χταπόδι Πάουλ έχει και το δικό του τραγούδι, όπως θα ταίριαζε σε κάθε διασημότητα.

12/7/10

Παρέμεινε 2 εβδομάδες δίπλα στο πτώμα του συζύγου της γιατί πίστευε πως προσποιούταν πως πέθανε!

Μια ιδιαίτερα καχύποπτη γυναίκα παρέμεινε επί 14 συνεχείς ημέρες επίμονα δίπλα στο πτώμα του συζύγου της, γιατί πίστευε πως εκείνος προσποιούταν πως πέθανε, για να της ξεφύγει!

Απαγόρευσαν με θρησκευτικό διάταγμα τη βουβουζέλα!

Με θρησκευτικό διάταγμα οι αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων απαγόρευσαν τις βουβουζέλες, ο θόρυβος των οποίων ξεπερνά τα 100 ντεσιμπέλ, έγραψε η εφημερίδα The National.

Μετά τον Πάουλ το χταπόδι, και ο Χάρι ο κροκόδειλος προβλέπει νίκη της Ισπανίας

Ο Χάρι, ένας κροκόδειλος βάρους 700 κιλών που κατοικοεδρεύει στο ειδικό πάρκο της συνομοταξίας του στο Ντάρβιν, επιβεβαίωσε με τον δικό του τρόπο τις προβλέψεις του χταποδιού Πάουλ, υποδεικνύοντας την Ισπανία ως τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Οι Αμερικάνοι σχεδιάζουν υποβρύχιο που πετάει!

"Το καινοτόμο όχημα θα μπορεί να ταξιδέψει κάτω από το νερό ως υποβρύχιο και στη συνέχεια θα εκτοξεύεται μέσα από τα κύματα και θα πετά ως αεροπλάνο!

Κροκόδειλος αποφάσισε να πάει βόλτα σε εργοτάξιο

Ένας κροκόδειλος μήκους τριών μέτρων αναστάτωσε χθες το πρωί τη Φρανκφούρτη αφού αποφάσισε να πάρει τη βόλτα του σε ένα... εργοτάξιο.

10/7/10

Μέσα σε μία μέρα ο λογαριασμός του από $28,96 έγινε $258.500.000!

Δεν είχε στο ήλιο μοίρα ο 29χρονος Κρις Σόου από τις Ηνωμένες Πολιτείες και μέσα σε μία μέρα άλλαξε όλη του η ζωή… Πώς;;; Κέρδισε 258.500.000 δολάρια και ο λογαριασμός του από τα 28,96 δολάρια που είχε… «χτύπησε κόκκινο»!!

Ξύπνησε μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα και ήταν άλλος!

Ο Tom Paterson, είναι ένας άντρας μόλις 39 ετών που η αγάπη του για τα extreme sports και ιδιαίτερα για την αναρρίχηση, παραλίγο να αποβεί μοιραία. Επιστρέφοντας οδικώς από τη λίμνη Λοχ Λόμοντ, μία από τις μεγαλύτερες λίμνες της Μεγάλης Βρετανίας, τα λάστιχα του αυτοκινήτου γλίστρησαν στο πάγο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ξεφύγει από την ευθεία του πορεία και να καρφωθεί σε ένα δέντρο.

Πήγαινε στις κηδείες για το φαγητό!

Για πολλούς είναι δύσκολο να παρευρεθούν σε μία κηδεία. Το πένθος, ο χαμός ενός αγαπημένου προσώπου, το τελευταίο αντίο…Αυτά δεν ισχύουν όμως για έναν άνδρα στη Νέα Ζηλανδία, ο οποίος ήταν τακτικός… θαμώνας των γραφείων κηδειών.

Ονόμασε το μωρό της Jazz γιατί γέννησε μέσα σε ένα αυτοκίνητο αυτού του μοντέλου!

Μια περήφανη μητέρα στο Χονγκ Κονγκ περιέγραψε γιατί ονόμασε το νεογέννητο μωρό της Jazz μετά τη πρόωρη άφιξή του στον Κόσμο το πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου κουπέ Χόντα μοντέλο Jazz.

Ο κλέφτης εσωρούχων τελικά ήταν γάτος

Ανάστατη ήταν εδώ και καιρό η αστυνομία του Σαουθάμπτον εξαιτίας των αλλεπάλληλων κρουσμάτων κλοπών από κήπους σπιτιών.

9/7/10

5χρονος πήρε το τζιπ του πατέρα του και πήγε βόλτα στη πόλη!

Ο 5χρονος Thomas Chatfield είχε όρεξη για περιπέτειες. Σηκώθηκε λοιπόν από το κρεβάτι του και χωρίς να τον πάρει κανείς μυρωδιά, έκλεψε το τζιπ (Mitsubishi Shogun) του πατέρα του και αποφάσισε να πάει μια βολτίτσα στους δρόμους της πόλης του, όπου εκείνη την ώρα ήταν γεμάτοι αυτοκίνητα, αφού όλοι πήγαιναν στις δουλειές τους.

Εξι εκατ. μπουκάλια και 19 χρόνια για τη δημιουργία του τελικού προϊόντος!

Συνολικά έξι εκατομμύρια μπουκάλια χρησιμοποίησε ένας γηραλέος καλλιτέχνης από το Quilmes της Αργεντινής, προκειμένου να κατασκευάσει το σπίτι του.

Ζημιά που αγγίζει τα 300,000 ευρώ στοίχησε ένα test drive

Πρόκειται για ένα αμάξι Pagani Zonda αξίας 500,000 ευρώ.

Χάρισαν κατά λάθος σε φιλανθρωπική οργάνωση βαλίτσα με $100.000!

'Oταν χάριζε τη βαλίτσα της στη φιλανθρωπική οργάνωση της Αυστραλίας «Στρατός της Σωτηρίας», δεν γνώριζε ότι ο άνδρας της είχε κρύψει μέσα σε αυτήν 100.000 δολάρια!

Tο χαμένο του φίδι θα του στοιχήσει 100 χιλιάδες ευρώ!

Το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ καλείται να πληρώσει στο Γερμανικό κράτος ένας 19χρονος για την επιχείρηση έρευνας που διεξήγαγε η πυροσβεστική υπηρεσία προκειμένου να βρει το δηλητηριώδες φίδι του, το οποίο το είχε σκάσει από το κλουβί του.

Οι τερματοφύλακες με κόκκινη φανέλα τρώνε λιγότερα γκολ!

Το χρώμα της φανέλας ενός τερματοφύλακα μπορεί να επηρεάσει τον παίκτη που χτυπάει ένα πέναλτι στο ποδόσφαιρο.

Απροσδόκητη άνοδο στην παραγωγικότητα φέρνει το Μουντιάλ!

"Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου FIFA 2010 αποδεικνύεται ότι μπορεί να φέρει απροσδόκητη άνοδο στην παραγωγικότητα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης από την Hewlett – Packard, στο πλαίσιο της καμπάνιας ‘Laser Jet Pays You Back’.

Δικέφαλο μοσχαράκι!

Ο ιδιοκτήτης του το αποκαλεί "θεϊκό θαύμα" και ήρθε στον κόσμο μετά από προσπάθειες δύο ωρών και πολλές εξωθήσεις.

Δήμαρχος σκοτώνει πολιτικό αντίπαλό του επειδή τον κορόιδεψε για μια εκλογική ήττα!

Ένας μεξικανός δήμαρχος σκότωσε έναν πολιτικό αντίπαλό του και τραυμάτισε έναν άλλο ανοίγοντας πυρ εναντίον τους επειδή τον κορόιδεψαν για την ήττα του κόμματός του, του Θεσμικού Επαναστατικού Κόμματος (PRI) στις εκλογές της Κυριακή

Θα δημιουργήσουν νησί από 44 εκατ. κιλά πλαστικά μπουκάλια!

"Ένα νησί στο μέγεθος της Χαβάη φτιαγμένο εξολοκλήρου από πλαστικά μπουκάλια αποτελεί μέρος ενός πραγματικά απίστευτου περιβαλλοντολογικού οράματος για ένα πιο οικολογικό μέλλον.

8/7/10

Συγκλονιστικό: Ο διάσημος, άσημος βιολιστής στο μετρό!

Ένα κρύο πρωινό τον Γενάρη του 2007. Έπαιξε έξι κομμάτια του Μπαχ για περίπου 45 λεπτά. Στο διάστημα αυτό, περίπου 2 χιλιάδες άτομα πέρασαν από το σταθμό, οι περισσότεροι καθ' οδόν για τη δουλειά τους. Μετά από...3 λεπτά ένας μεσήλικας πρόσεξε ότι κάποιος έπαιζε μουσική. Βράδυνε το βήμα του, σταμάτησε για λίγα δευτερόλεπτα και μετά προχώρησε βιαστικός για τον προορισμό του.

7/7/10

Έμιλι, μια τόσο διαφορετική ναυαγοσώστης!

"Αν η εικόνα που έχετε για τους ναυαγοσώστες είναι συνδυασμένη με όμορφα, καλογυμνασμένα κορμιά με πορτοκαλοκόκκινα μαγιό να τρέχουν στην παραλία, καιρός να την ξεχάσετε.

«Αγοράστε ελικόπτερο για να αποφεύγετε το μποτιλιάρισμα»!

Μια πρωτότυπη λύση στο μποτιλιάρισμα σκέφτηκε ο κυβερνήτης της περιοχής της Μόσχας, Μπορίς Γκρομόφ

Συγκλονιστικό: Ο διάσημος, άσημος βιολιστής στο μετρό!

Ένα κρύο πρωινό τον Γενάρη του 2007. Έπαιξε έξι κομμάτια του Μπαχ για περίπου 45 λεπτά.

Ο «ευφυέστερος άνθρωπος στον κόσμο» αρνήθηκε έπαθλο ύψους $1.000.000!

Αποκαλείται ο «ευφυέστερος άνθρωπος στον κόσμο» και όχι άδικα

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ έκανε ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Παγκόσμιο ρεκόρ κάλυψης απόστασης με μία και μοναδική φόρτιση, έκανε το Daihatsu Mira,

Εγκαινιάστηκε η ψηλότερη σκηνή του κόσμου!

Η ψηλότερη σκηνή στον κόσμο εγκαινιάστηκε στο Καζακστάν.

Καταβρόχθισε 54 χοτ ντογκ μέσα σε δέκα λεπτά!

Ένας 26χρονος καταβρόχθισε 54 χοτ ντονγκ μέσα σε δέκα λεπτά για να κερδίσει σε έναν δημοφιλή, ετήσιο διαγωνισμό

Αποφάσισε να γίνει γυναίκα για να ξεφύγει από τα χρέη!

Τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να ξεφύγει από τα χρέη διάλεξε ένας άνδρας στην Μεγάλη Βρετανία, που έχασε την δουλειά του και δεν μπορούσε να πληρώσει.

Αποκοιμήθηκε μέσα στον κινητήρα αεροπλάνου!

Το αεροσκάφος των Ινδικών αερογραμμών ήταν έτοιμο να πετάξει και ο μηχανικός τελευταία στιγμή είδε κάτι περίεργο.

Μετά από 1500 τσιμπήματα μελισσών έχει αλλάξει η ζωή της!

Η 45χρονη Sami Chugg ήταν για χρόνια στο κρεβάτι σε πολύ άσχημη κατάσταση αφού πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και η ασθένεια είχε προχωρήσει πολύ.

5/7/10

Θα επιστρέψει στην πατρίδα της με στρατιωτικό αεροσκάφος λόγω βάρους

Μία Αϊτινή περίμενε 11 μέρες στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Δομινικανής Δημοκρατίας γιατί καμία αεροπορική εταιρία δεν μπορούσε να μεταφέρει την 220 κιλών γυναίκα στις ΗΠΑ.

Δραπέτευσαν από τη φυλακή μεταμφιεσμένοι σε πρόβατα!

Δύο κατάδικοι δραπέτευσαν από φυλακή υψηλής ασφάλειας στην Αργεντινή μεταμφιεσμένοι σε πρόβατα!

13χρονη συνήλθε από το κώμα και μιλούσε άλλη γλώσσα!

Τα χέρια ψηλά έχει σηκώσει η επιστήμη με την περίπτωση ενός 13χρονου κοριτσιού από την Κροατία