17/7/10

Η γιορτή των κόμικς στην Αθήνα


Γιορτάζοντας φέτος την 5η επετειακή εκδήλωση της μοναδικής εγχώριας γιορτής αποκλειστικά αφιερωμένης στα κόμικς, το COMICDOM CON ATHENS προσθέτει μία ακόμη ημέρα στο ήδη πλούσιο πρόγραμμα του, προσκαλώντας τους φίλους της 9ης Τέχνης, αλλά και όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά το μαγικό κόσμο της έντυπης ποπ κουλτούρας, στις 16, 17 και 18 Απριλίου.


Φέτος, η ιστορία των αμερικανικών κόμικς περνά μπροστά από τα μάτια μας, στην Έκθεση "Από το Yellow Kid στον Conan". Επίσης οι διεθνείς προσκεκλημένοι μας θα βρίσκονται καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου στην εκδήλωση, υπογράφοντας δουλειές τους, σχεδιάζοντας για το κοινό, συμμετέχοντας σε panels και παραδίδοντας workshops σεναρίου και εικονογράφησης: ο βετεράνος, superstar σχεδιαστής John Romita Jr. και ο κορυφαίος συγγραφέας Mike Carey, αλλά και ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης (σχεδιαστής-colorist-inker) D' Istraeli και ο σύγχρονος master των σκοτεινών ιστοριών κόμικς, Kyle Hotz (καλεσμένος της Jemma Press).
Η Comicdom Press και η Ελληνοαμερικανική Ένωση μας προσκαλούν, όπως πάντα στο κεντρικό κτίριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, για ένα τριήμερο γεμάτο sketch events, προβολές, workshops για την τεχνική του σεναρίου και της εικονογράφησης, παρουσιάσεις νέων τίτλων από ελληνικές εκδοτικές κόμικς, bazaar ελληνικών καταστημάτων κόμικς και εκδοτικών εταιριών, καθώς και τα Comicdom Awards, τα μοναδικά βραβεία κόμικς για τους έλληνες δημιουργούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου