17/7/10

River party στο Νεστόριο

Το μεγαλύτερο, ιστορικότερο και μακροβιότερο φεστιβάλ της Ελλάδας εκτός Αθήνας, έρχεται για μία ακόμα χρονιά να παρασύρει το κοινό στον πιο ανέμελο και αυθεντικό τρόπο διασκέδασης!

Χιλιάδες νέοι από όλη την Ελλάδα, αλλά και τις όμορες χώρες κατακλύζουν επί 5 ημέρες το Νεστόριο Καστοριάς εκεί, μπροστά στις όχθες του Αλιάκμονα.!
Φέτος, το μοναδικό στο είδος του River Party έρχεται ανανεωμένο και καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά.
Πολλά και σημαντικά τα ονόματα που θα εμφανιστούν από τις 28 Ιουλίου μέχρι και την 1η Αυγούστου στα stages του River Party, ενώ το φεστιβάλ φέτος αποκτά και διεθνή διάσταση με τη συμμετοχή των Puressence.Μερικά από τα εγχώρια ονόματα είναι τα εξής:
Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Τάνια Τσανακλίδου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Κωστής Μαραβέγιας.
Αυτό το καλοκαίρι, οι περισσότεροι από 50,000 επισκέπτες που αναμένονται όπως κάθε χρόνο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επιπλέον venues όχι μόνο στην κεντρική σκηνή, αλλά και στο green stage και στο ολοκαίνουριο dance. Εκεί, θα φιλοξενούνται κάθε βραδιά σημαντικοί djs έκπληξη!
Όπως κάθε χρόνο, έχουν προγραμματιστεί παράλληλες εκδηλώσεις που θα δώσουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες όχι μόνο τις νύχτες, αλλά και τις μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου