12/11/10

DOMINATRIX ΣΕ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

Καταρχήν παίρνετε ένα κινητό τηλέφωνο. Οι θέσεις είναι μόνο δέκα και ως εκ τούτου, είναι εξαιρετικά δύσκολη η διαθεσιμότητα. Εάν σταθείτε τυχεροί, το ραντεβού είναι Πατησίων και Πιπίνου. Εκεί, θα σας περιμένει ένας κύριος που θα κρατά ένα πράσινο γλαστράκι. Είναι αδύνατον να μην τον εντοπίσετε.
Θα πάρετε μαζί σας έναν ή δυο φίλους το πολύ, ακριβώς για να μην το παρακάνετε λόγω των περιορισμένων θέσεων. Φυσικά και δε θα τους επίτε πού πάτε, παρά μόνο γενικά και αόριστα σε μια θεατρική παράσταση. Η έκπληξη που θα νιώσουν μετά από λίγο θα είναι η αφετηρία για μία πραγματικά διαφορετική και ξεχωριστή βραδιά.
Όταν συγκεντρωθείτε και οι δέκα, θα αρχίσετε να ανηφορίζετε στην Πιπίνου. Θα χτυπήσετε ένα κουδούνι και θα μπείτε σε μία γκαρσονιέρα. Οι θέσεις βρίσκονται αριστερά τής εισόδου και οι δύο ηθοποιοί παίζουν στο διάδρομο. Χωρίς φώτα, χωρίς μουσική, χωρίς σκηνικά.
Το DOMINATRIX πραγματεύεται την ιστορία ενός ζευγαριού μέσης ηλικίας που έχει βαρεθεί ο ένας τον άλλον και φαντασιώνονται διάφορα πρόσωπα και ρόλους. Σε ένα δεύτερο επίπεδο ανάγνωσης, το DOMINATRIX είναι οι σχέσεις εξουσίας που βιώνει κάθε άνθρωπος από τη στιγμή που γεννιέται.
Η παράσταση κρατά σχεδόν 90 λεπτά και στο στέλος η τζαμένια πόρτα τού σαλονιού ανοίγει, σαν να τα παρακολουθήσατε όλα μέσα από μια κλειδαρότρυπα. Οι ηθοποιοί είναι στη διάθεσή σας να σας εξηγήσουν τα πάντα, πίνοντας όλοι μαζί ένα ποτήρι κρασί. Δεν υπάρχει εισιτήριο, παρά μόνο ένας μεγάλος κουμπαράς σε διακριτικό σημείο για να βάλετε ό,τι επιθυμείτε.
Τηλ. κράτησης: 6907390333



ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Συγγραφέας: Μ. Ρ. Αναστασάκης


Σκηνοθεσία: Δ. Φοινίτσης

Ομάδα Παραστατικών Τεχνών προΤΑΣΗ. Ερμηνεύουν: Ι. Σιάμου, Χρ. Κωστόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου