3/12/09

Συμμετοχή του δήμου Ιωαννιτών στην Infosystem



Στην 23 Διεθνή Έκθεση Πληροφορικής Τηλεπικοινωνιών και Ψηφιακής Τεχνολογίας INFOSYSTEM που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 26 έως και τις 29 Νοεμβρίου συμμετείχε, για πρώτη φορά, ο Δήμος Ιωαννιτών.





Σε ένα ενιαίο περίπτερο, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος, ο Δήμος Ιωαννιτών μαζί με τον Δήμο Αθηναίων – ΔΑΕΜ, τον Δήμο Τρικκαίων, τον Δήμο Λάρισας, Δήμο Χαλανδρίου και Δήμο Πατραίων παρουσίασαν ο καθένας ξεχωριστά τις ψηφιακές εφαρμογές και τα προγράμματα που προσφέρουν στους πολίτες.



Την αποστολή του Δήμου Ιωαννιτών στελέχωσαν υπάλληλοι της Διεύθυνσης Προγραμματισμού του Δήμου οι οποίοι διένειμαν ψηφιακό και έντυπο υλικό για τα ψηφιακά προγράμματα ενώ «ξενάγησαν» ηλεκτρονικά τους επισκέπτες του περιπτέρου στις ηλεκτρονικές εφαρμογές.



Το περίπτερο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Νικόλαος Γκόντας, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία του προγράμματος, το οποίο θα στηριχθεί και θ’ αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο.



Παράλληλα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων συμμετείχε στο 2ο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας CitiesNet AE (Ψηφιακές Πόλεις Κεντρικής Ελλάδας Α.Ε), της οποίας μέτοχος είναι και ο Δήμος Ιωαννιτών. Στο διοικητικό συμβούλιο συζητήθηκαν μεταξύ άλλων ο τρόπος υλοποίησης των έργων που έχουν ενταχθεί σε διάφορα προγράμματα καθώς και οι μελλοντικές κινήσεις. Τέλος ο Δήμαρχος Ιωαννίνων ανακοίνωσε ότι το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας CitiesNet AE θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου