2/12/09

Με επιτυχία η συμμετοχή του δήμου Διακοπτού στην έκθεση POLIS





Θετικές εντυπώσεις σημείωσε το περίπτερο του Δήμου Διακοπτού στην Έκθεση «POLIS 2009» που πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως 29 Νοεμβρίου 2009 στην Θεσσαλονίκη.

Στο περίπτερο του Δήμου Διακοπτού κυριαρχούσαν φωτογραφίες από αξιοθέατα και όμορφα σημεία της περιοχής, από την μοναδική διαδρομή του οδοντωτού σιδηροδρόμου ο οποίος λειτουργεί με σύγχρονους συρμούς και έτσι ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα μέσα σε ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον να απολαμβάνει τις φυσικές ομορφιές του φαραγγιού του Βουραϊκού.



Επίσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν με έντυπο υλικό και οπτικοακουστικό υλικό για τις ομορφιές του Δήμου μας και να γευτούν τοπικά προϊόντα της περιοχής μας.



Στην έκθεση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Διακοπτού κ. Παναγιώτης Βασιλείου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, και Δημοτικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.



Το περίπτερο του Δήμου Διακοπτού αποτέλεσε πόλο έλξης όχι μόνο για τους επισκέπτες, αλλά και για πολιτικούς που επισκέφτηκαν το περίπτερο όπως η Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Θεοδώρα Τζάγκρη, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος συζήτησε με τον κ. Π. Βασιλείου για την μεταφορά και φύτευση των ελαιοδέντρων του Ελαιώνα στον αντίστοιχο Δ.Δ. του Δήμου Αθηναίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου