26/8/09

ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΕΙΑ 2009 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ


Οκτώ μοναδικές βραδιές γεμάτες από τέχνη, ψυχαγωγία και διασκέδαση έχει προγραμματίσει για τον Σεπτέμβρη ο Δήμος Αχαρνών, στο πλαίσιο των «Αριστοφάνειων 2009». Οι εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές και συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στον Προφήτη Ηλία, με ώρα έναρξης στις 9 το βράδυ. Ειδικότερα, οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την 1η Σεπτέμβρη με την «Εποχή της Αγάπης» του Μάνου Χατζηδάκη, με τον Μάριο Φραγκούλη (Τιμή εισιτηρίου 20 ευρώ, μειωμένο 10 ευρώ).
Στις 3 Σεπτεμβρίου θα «ανέβει» η παράσταση Καραγκιόζης Προφήτη του Ευγένιου Σπαθάρη με τον Τάκη Βαμβακίδη (τιμή 5 ευρώ, μειωμένο 2 ευρώ).
Ακολουθεί η συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στις 6 Σεπτεμβρίου με τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ. Στις 8 Σεπτεμβρίου η Θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού κέντρου Ορχομενού θα ανεβάσει τον «ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ» του Δημήτρη Κορομηλά σε σκηνοθεσία Καίτης Παπανίκα (δωρεάν είσοδος).
Στις 10 Σεπτεμβρίου οι αδελφοί Τσαχουρίδη σε πιάνο και λύρα Ποντιακή.
Στις 11 Σεπτεμβρίου το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης παρουσιάζει τον «ΚΟΥΡΕΑ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ» (Τιμή 15 ευρώ, μειωμένο 10 ευρώ).
Στις 13 Σεπτεμβρίου ακολουθεί η ΜΗΔΕΙΑ του ΜΠΟΣΤ σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη με την Κάτια Δανδουλάκη (Τιμή 15 ευρώ, μειωμένο 10 ευρώ).
Τέλος, για τις 15 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η συναυλία του Βασίλη Λέκκα σε μουσική Τσιτσάνη με είσοδο ελεύθερηΘέατρο Μίκης Θεοδωράκης – Προφήτης Ηλίας . ώρα έναρξης 9 το βράδυ. Πληροφορίες: 210-2415547-301

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου