26/8/09

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2009



Ένα πλούσιο πρόγραμμα που χαρακτηρίζεται από ποιοτικές εκδηλώσεις για όλα τα ενδιαφέροντα και όλες τις ηλικίες συνθέτει τον «Πολιτιστικό Σεπτέμβρη 2009». Από τις 27 Αυγούστου έως τις 29 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν 30 συνολικά εκδηλώσεις στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» αλλά και σε πλατείες στο κέντρο και σε γειτονιές της πόλης. Μερικές από τις καλύτερες θεατρικές παραγωγές, σημαντικά ονόματα της μουσικής σκηνής αλλά και ειδικές εκδηλώσεις συνθέτουν το φετινό πρόγραμμα.

Ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς, ο Σωκράτης Μάλαμας, η Γιώτα Νέγκα ο Λάκης Χαλκιάς, ο Βαγγέλης Κορακάκης, αλλά και η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιώργος Κιμούλης, η Καριοφυλλιά Καραμπέτη, ο Στέλιος Μαϊνας, ο Δημήτρης Πιατάς και η Ελένη Γερασιμίδου είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις φετινές εκδηλώσεις.Για τρίτη συνεχή χρονιά ο «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης» ολοκληρώνεται με το 3ο Φεστιβάλ Εθνικών Κοινοτήτων «Μια πόλη ένας κόσμος σε κίνηση» αφιερωμένο στο κόσμο της διαφορετικότητας και της πολιτισμικής συνύπαρξης με ένα τριήμερο εκδηλώσεων θεάτρου, μουσικής, χορού, φωτογραφίας και κινηματογράφου.
Επίκεντρο των εκδηλώσεων είναι και φέτος το Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος», ενώ αρκετές από τις εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε πλατείες της πόλης στο πλαίσιο της αποκέντρωσης των πολιτιστικών δράσεων σε όλες τις γειτονιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου