20/11/09

Νέος δικτυακός τόπος για τον Δήμο Καλλιθέας



Ο Δήμος Καλλιθέας βαδίζει στο πνεύμα της εποχής των Νέων Τεχνολογιών, αναβαθμίζοντας ριζικά την ιστοσελίδα του και προσαρμόζοντάς την στις σύγχρονες ανάγκες των δημοτών και κατοίκων του, αλλά και όλων των χρηστών του Διαδικτύου.





Από την 1η Νοεμβρίου λειτουργεί το νέο site www.dimos-kallitheas-thess.gov.gr συμβάλλοντας ουσιαστικά στη διαδραστική επικοινωνία του κοινού με το Δήμο και τις υπηρεσίες του, αλλά και στην ευρύτερη προβολή της ιστορίας, του πολιτισμού και των δραστηριοτήτων της περιοχής.



Όπως υπογραμμίζει ο Δήμαρχος, Δημήτρης Σαραμάντος, πέρα από την on line ενημέρωση σχετικά με τις δημοτικές υπηρεσίες, καταβλήθηκε προσπάθεια να εμπλουτιστεί η ιστοσελίδα με λειτουργίες όπως η ηλεκτρονική υπηρεσία παραπόνων, η δικτύωση με χρήσιμους συνδέσμους, αλλά και η ηλεκτρονική έκδοση του δημοτικού περιοδικού.



Ο επισκέπτης του site έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την ιστορία του Δήμου, και την οικονομική δραστηριότητα στην περιοχή, παράλληλα με τη λειτουργία προγραμμάτων όπως η «Βοήθεια στο Σπίτι» και τις δυνατότητες χρησιμοποίησης των δημοτικών χώρων άθλησης. Στην ιστοσελίδα είναι επίσης αναρτημένες οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ υπάρχουν, φυσικά, στοιχεία για την ηλεκτρονική, τηλεφωνική ή άλλη επικοινωνία με όλες τις υπηρεσίες του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου