12/9/09

Πλήθος εργασιών του Δήμου Μελισσίων στα σχολεία της πόλης ενόψει της νέας περιόδου

Χωρίς προβλήματα χτύπησε και φέτος το «πρώτο κουδούνι» στα σχολεία των Μελισσίων.

Όλες οι εργασίες που ανέλαβε να υλοποιήσει ο Δήμος στα σχολικά συγκροτήματα της πόλης ολοκληρώθηκαν έγκαιρα και μέσα στα χρονοδιαγράμματα και έτσι οι μαθητές συνάντησαν την Παρασκευή, κατά τον καθιερωμένο αγιασμό, ένα σχολικό περιβάλλον ανακαινισμένο, σύγχρονο και λειτουργικό.



Ειδικά για το θέμα της νέας γρίπης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Μελισσίων έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπισή της, ακολουθώντας τις οδηγίες που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας. Πιο συγκεκριμένα, οι διευθυντές των σχολικών μονάδων έχουν ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τον ιό μέσω σεμιναρίων που πραγματοποιήθηκαν πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ενώ επιπλέον τα σχολεία έχουν εφοδιαστεί με το κατάλληλο ενημερωτικό και προληπτικό υλικό. Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητο να ακολουθούνται οι οδηγίες που έχουν δοθεί από τα συναρμόδια Υπουργεία Υγείας και Παιδείας αλλά και να επικρατεί ψυχραιμία από όλες τις πλευρές.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Μελισσίων, Μανώλης Γραφάκος με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, «η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται συνεχώς κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα, συμβάλλοντας από την πλευρά της με κάθε μέσο στο δύσκολο έργο της διαπαιδαγώγησης και της μόρφωσης των παιδιών που αποτελεί προϋπόθεση για τη διαμόρφωση μιας κοινωνίας με αρχές και αξίες. Ειδικά φέτος, οι σχολικές υποδομές της πόλης είναι καλύτερες από κάθε άλλη χρονιά και οι μαθητές θα μπορούν να παίρνουν τις κατάλληλες γνώσεις μέσα σε ένα φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου