12/9/09

Μάγεψε το κοινό η παράσταση κλασικού μπαλέτου που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Μελισσίων

Υψηλότατου επιπέδου και εντυπωσιακού θεάματος ήταν η παράσταση κλασικού μπαλέτου

που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Μικρασιατών από την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού του Δήμου Μελισσίων.



Το κοινό μαγεύτηκε από τις καταπληκτικές χορογραφίες και τις πιρουέτες των χορευτών και το έδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο στο τέλος της παράστασης, χειροκροτώντας θερμά όλους τους συντελεστές.

Στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκε το κλασικό έργο του Τσαϊκόφσκι «Καρυοθραύστης», ενώ στο δεύτερο μέρος ακολούθησε πλήθος χορογραφιών σε μουσική κορυφαίων Ελλήνων συνθετών όπως οι Μάνος Χατζιδάκης, Γιάννης Μαρκόπουλος και Γιώργος Ζαμπέτας.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Φωτεινή Μαρκαντώνη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μελισσίων, η οποία στο χαιρετισμό της τόνισε: «Μετά την επιτυχία των περσινών μουσικών εκδηλώσεων συνεχίζουμε να φέρνουμε μεγάλες παραγωγές στο Δήμο μας, ανανεώνοντας το ύφος στα πολιτιστικά δρώμενα που φιλοξενούμε. Ο πολιτισμός άλλωστε είναι ύψιστο κοινωνικό αγαθό, στο οποίο οφείλουν όλοι να έχουν πρόσβαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου