31/10/09

Ράλλι με... σαπουνοθήκες



Περισσότεροι από 110.000 θεατές παρακολούθησαν ένα από τα πιο παράξενα ράλι όπου αντί για αγωνιστικά οχήματα οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με μηχανοκίνητες... σαπουνοθήκες!





Ο αγώνας διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Red Bull και είναι εξαιρετικά δημοφιλής. Στον φετινό διαγωνισμό που διεξήχθη στο Λος Άντζελες έλαβαν μέρος 40 ερασιτέχνες ραλίστες με αυτοσχέδια και ευφάνταστα οχήματα.



Όλα τα οχήματα πρέπει να έχουν το σχήμα σαπουνοθήκης ωστόσο η μορφή τους διέφερε ανάλογα με το γούστο και τη σύλληψη του δημιουργού τους.



Στο φετινό αγώνα οι διαγωνιζόμενοι πέρασαν τη γραμμή τερματισμού με μηχανοκίνητες κατασκευές κάθε μορφής όπως καροτσάκια μωρού, κουκέτες, κελιά φυλακών και ήρωες ηλεκτρονικών παιχνιδιού όπως το πακ μάν.



Οι συμμετέχοντες, στην προσπάθειά τους να κερδίσουν περισσότερους πόντους φόρεσαν περίεργα κοστούμια, έβαλαν δυνατά τη μουσική και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να τραβήξουν την προσοχή των κριτών.



Ο νικητής του διαγωνισμού με όχημα εμπνευσμένο από τη ροκ μουσική και το Brutal Legend κέρδισε ένα ταξίδι για το Ράλι NASCAR.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου